Sparke.no

Produkt: Annonsering / Grafisk design / Nettbutikk / SEO / Sosiale medier / Strategi

Om prosjektet

Sparke.no er blitt en av landets ledende nettbutikker innen el sparkesykkel! De tilbyr et bredt utvalg av elektriske sparkesykler for alle behov, og har over 30 års erfaring med motoriserte kjøretøy. Sparke.no er en ren nettbutikk som selger og distribuerer over hele landet.

Om prosjektet

Sparke.no har vært et fantastisk spennende prosjekt for oss. Her fikk vi nærmest frie tøyler, og skulle stå for den totale digitale leveransen. I tillegg til å stå for full produksjon av nettbutikk, samt levere alt av digital markedsføring, fikk vi også i oppdrag å designe ny logo og profil i sin helhet.

Produksjon av logo og profil

Logoen har en enkel og moderne stil, med små detaljer som fremhever budskapet om elektriske sparkesykler ytterligere. Tanken bak logoen er at det ikke skal være tvil om hvilket produkt som er i fokus på sparke.no.

Produksjon av nettbutikk

Nettbutikken er designet og utviklet av oss. Rammeverket er WordPress og WooCommerce, som er blant verdens mest brukte cms-system for nettbutikker. Ettersom ca 80% av bruken på nett foregår via mobil, har vi valgt å bygge nettbutikken med mobilbrukeren i fokus. Den er bygd opp slik at du enkelt kan handle på minst mulig tastetrykk, slik mobilbrukere elsker.

Produktsidene er designet slik at hver enkelt elektriske sparkesykkel fremheves med sine fordeler. Kundegruppen er svært velinformert og har mange spørsmål om spesifikasjoner om el sparkesykler. Derfor la vi opp til et svært informativt design, der alle detaljer om produktet er godt synlig og oversiktlig presentert. Dette skaper mindre spørsmål hos kunden i kjøpsøyeblikket, og derfor også kortere reisevei til kassen.

Nettbutikken er bygd opp med komplette betalingsløsninger med både Klarna, Vipps, Visa og Mastercard. Vi har også satt opp en full integrasjon mot Bring og Postnord, der kunden enkelt velger fraktalternativ i kassen. Når ordren er gjennomført, kan du som administrator, enkelt booke frakt direkte i nettbutikken, samt skrive ut fraktseddel.

SEO og annonsering

I tillegg til design av logo og nettbutikk, leverer vi også alt av digital annonsering og synlighet for Sparke.no. Vi har gjennomført en grundig teknisk søkemotoroptimalisering, for å forbedre treff-resultater i Google. I tillegg har vi skreddersydd et eget bloggdesign, som gjør det enklere for kunden å publisere blogginnlegg underveis.

Som tiltak innenfor markedsføring, kjører vi både annonsering på sosiale medier (Facebook og Instagram) samt betalte søkeannonser og shopping-annonser på Google. Som et siste ledd i markedsføring, kjører vi også målrettet retargeting mot tidligere besøkende som ikke har handlet, på både sosiale medier, og i Google Display Network.

Kombinasjonen av alt dette har bidratt til at Sparke.no har blitt en av landets mestselgende innenfor elektriske sparkesykler.

Nysgjerrig på oss?

Ta kontakt og så sender vi deg et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss

Følg oss

Kontakt oss
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.