SEO.

Øk salget med høyere rangering i Google!

Nøkkelen til flere henvendelser.

Teknisk

God SEO krever en teknisk gjennomgang og utvikling av din nettside. For å oppnå best resultat er det en fordel at vi enten produserer en ny nettside, eller har full tilgang til din eksisterende løsning

Innhold

Det er minst like viktig å optimalisere innholdet på din nettside. Her forfatter vi tekst, fraser og søkeord og optimaliserer bilder, slik at søkemotorene enklere kan forstå hva du tilbyr.

Analyse

Vi analyserer kontinuerlig din rangering i søkemotorene på de viktigste søkeordene. Da vil vi enklere kunne foreta justeringer underveis og du vil se hvordan din totale rangering blir forbedret.

Prosess

SEO er ikke en engangsjobb. Det krever godt arbeid over tid, for å opprettholde og forbedre din rangering i søkemotorer. Du er tross alt ikke alene om å ønske topplassering på i din bransje

Hva er SEO?

SEO, eller på godt norsk «søkemotoroptimalisering», handler om å forbedre synligheten til et bestemt nettsted i søkemotorer på nett. En kundereise starter som oftest med et søk, enten det er på Google, Bing eller andre alternativ.  Ca 90% benytter Google som søkemotor, hvilket er hovedårsaken til at vi ofte bruker denne kanalen som eksempel når vi skal tegne et bilde av SEO.

Kort fortalt vil du få flere henvendelser, desto bedre rangering du har.  Nytteverdi AS har spisskompetanse på SEO og har i flere år bidratt til at mange bedrifter ligger høyt i Google-søk. 

Det som er viktig å presisere er at SEO ikke er som å kjøpe en oppføring på Google. Søkemotoroptimalisering er en prosess som må gjøres over tid. Alle bedrifter ønsker å kommer høyt opp i rangeringene til Google og kravene til en god rank, endres i takt med hvordan Google mener vi bruker nettet. Derfor bør du styre unna aktører som lover gull, glitter og topplassering på Google for en lav pris. 

Det eneste som gir god pagerank, er hardt arbeid over tid.

Lyst til å lære mer om hva vi gjør for våre kunder? Sjekk oss ut på sosiale medier

Prosessen

Kartlegging av viktige søkeord
Analyse av nettside
Teknisk optimalisering
Innholdsoptimalisering
Indeksering
Analyse av rangering
Videreutvikling
Bedre rangering i søkemotorer

Interessert i SEO?

Ta kontakt og så sender vi deg et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.

Kontakt oss

Følg oss