Strategi.

Bedre strategi gir økt salg.

Få en digital nerd med på laget

Brainstorming

God markedsføring starter alltid med en god idè. Med til sammen 25 års erfaring i bransjen, begynner det å bli en vane for oss å vrenge nye idèer og konsept ut av hodet. Vi elsker rett og slett å løse problemer, og skape morgendagens markedsføring.

Planlegging

For at samarbeidet mellom kunde og byrå skal fungere best mulig, kreves god planlegging av både enkeltstående kampanjer, aktiviteter og den digitale strategien i sin helhet. Vi kommer gjerne med innspill om utarbeidelse av en komplett markedsplan.

Oppfølging

For å oppnå de beste resultatene er vi helt avhengig av å komme tett på deg som kunde. Både for å få kjennskap til produktet vi skal markedsføre, men også for å sørge for at alt går etter planen underveis. Tett oppfølging fra oss er derfor en selvfølge.

Analyse

Underveis og i etterkant av kampanjer/aktiviteter, sørger vi for nøye analyse av resultatene.Her måler vi respons, konverteringer, og generelle nøkkeltall. Du som kunde får jevnlig rapportering, som viser hvordan den digitale markedsføringen fungerer.

Hvorfor bruke et byrå?

Ganske enkelt fordi det lønner seg. Digital markedsføring er et stort fagfelt som stadig utvikler seg i takt med teknologi, forbukermønster, lover og regler. Dette kan være omfattende for en bedrift å sette seg inn i, og det ender ofte med å bli mer kostbart ettersom kunnskapen ikke strekker til

Vi i Nytteverdi jobber hver eneste dag med webdesign og digital markedsføring. Vi har hjulpet utallige bedrifter som har løftet sine resultater gjennom bedre bruk av markedsbudsjettet. 

Vi gjennomfører jevnlig kursing og eksaminering innenfor vårt fagområde, og er blant annet sertifisert Google-partner.  Vi har jevnlig dialog med både Facebook, Google og bransjerelaterte aktører. Når vi i tillegg har mange års erfaring med kundecaser, prøving og feiling innenfor digital markedsføring, er dette utvilsomt noe som kommer deg som kunde til gode!

Vi tar gjerne en uforpliktende prat for å se hva vi kan gjøre for din bedrift!

Prosessen

Oppstartsmøte (bli kjent)
Brainstorm
Planlegging
Gjennomføring
Oppfølging
Analyse og optimalisering
Digital strategi med økt resultater

Interessert i å vite mer?

Ta kontakt og så sender vi deg et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.

Kontakt oss

Følg oss