Retargeting.

Aldri mer i glemmeboken

Treff blink, hver gang!

Google Display Network

Google Displaynettverk består av tusenvis av kjente nettsteder både nasjonalt og globalt. (Tv2, VG, Adressa, Nettavisen, Youtube etc) Her vil annonsene kun vises for brukere som tidligere har besøkt ditt nettsted.

Facebook

Vis annonsene til de som har besøkt ditt nettsted direkte på Facebook. Her kan vi også bygge speilpublikum som ligner på dine tidligere kunder, og dermed utvide antall potensielle kunder.

Instagram

Vis annonsene til de som har besøkt ditt nettsted direkte på Instagram. Her kan vi også bygge speilpublikum som ligner på dine tidligere kunder, og dermed utvide antall potensielle kunder.

Annonseproduksjon

Vi har spesialisert oss på produksjon av HTML-annonser. Dette er animerte bildeannonser med retinaoppløsning. Med bevegelige elementer øker potensialet for flere klikk betraktelig.

Hvorfor retargeting?

Tenk deg at du kan være til stede hos en potensiell kunde etter at vedkommende har besøkt ditt nettsted. I sofaen, på toalettet, på bussen, på jobben, ja praktisk talt overalt. Dersom kundebesøkene ikke ender i en konvertering første gang, skal det mye til for at de kommer tilbake. Men det finnes heldigvis råd; møt «retargeting».

Retargeting (remarketing) fungerer i praksis ved at vi kan spore alle brukere som har besøkt et spesifikt nettsted, nettbutikk eller en bestemt side. Når brukeren forlater nettstedet, kan vi legge opp annonser på tusenvis av forskjellige plasseringer på nett. Det kan være på nettaviser, YouTube, Facebook, Instagram, forum, blogger for å nevne noen. 

Denne formen for annonsering er svært effektiv og kan øke sannsynligheten for at brukeren kommer tilbake med over 90%! 

Prosessen

Innhenting av kundedata
Brainstorm og strategi
Annonseproduksjon / landingsside
Korrektur
Kampanjestart
A/B testing
Analyse og optimalisering
Økt salg og konverteringer

Interessert i retargeting?

Ta kontakt og så sender vi deg et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.

Kontakt oss

Følg oss