Vinn krigen
om kundene!

Digital annonsering er vår spisskompetanse, og vi har gjennom årene opparbeidet oss en høy kunnskap om hvordan du som bedrift kan lykkes i krigen om kundene.

Vi tilbyr et bredt spekter av annonsering på kjente kanaler som Google, Facebook og Instagram i tillegg til displayannonsering på de største nettstedene både nasjonalt og globalt.

Vi er sertifisert Google-partner og jobber daglig med å øke resultatene til både små og store kunder over hele landet.

Betalt søk.
Google Adwords

Det finnes knapt et mer effektivt verktøy enn betalte plasseringer i søkemotorer. 90% av alle kjøp eller handlinger starter med et søk på nett, og her vil annonsøren treffe kunden så nærme kjøpsøyeblikket det er mulig å komme før han/hun har ankommet butikken.

Vi er sertifisert Google-partner og jobber daglig med kunder som ønsker økt salg og resultater ved hjelp av Google Ads. 

Google Display.

Tenk deg at din logo, din bedrift og ditt produkt, kan vises på de mest besøkte nettstedene i Norge (VG, TV2, Dagbladet, Nettavisen, Adressa etc.) Gjennom Google Display Network har vi muligheten til akkurat dette.

Displayannonser er bildeannonser, enten animert eller statisk, som kan vises på flere tusen nettsider og forum både nasjonalt og globalt. 

Vi kan segmentere svært målrettet mot både alder, kjønn og geografi, som sørger for at dine annonser kun vil vises til potensielle kunder i ditt område.

Passer perfekt til merkevarebygging eller produktkampanjer

Sosiale
medier.

Sosiale medier har de siste årene blitt et viktig virkemiddel innenfor markedføring. Med flere millioner aktive brukere i Norge hver dag, er kanaler som Facebook og Instagram en perfekt arena for å treffe potensielle kunder i alle aldersgrupper. 

Nytteverdi har flere års erfaring med å hjelpe bedrifter med å lykkes på de sosiale plattformene. Vi kan bidra med alt fra enkelstående kampanjer, til å skreddersy en egen plan/strategi for kontinuerlig brandbuilding over tid.

Vi har valgt å spesialisere oss på to av de desidert største kanalene:

Retargeting.

Har du noen gang opplevd at produkter du nylig har vist interesse for, vises over alt på nett? Dette er ikke tilfeldig, og kalles retargeting.

De fleste mennesker bruker tid på å ta en avgjørelse om et kjøp eller en bestilling. Takket være Retargeting (remarketing) kan vi spore og følge potensielle kunder som har besøkt ditt nettsted, på tusenvis av forskjellige plasseringer på nett. 

Retargeting øker sjansene betraktelig for at den potensielle kunden kommer tilbake .

Annonse-
produksjon

Annonser dukker opp overalt og det er mildt sagt overveldende for brukerne som skal ta inn alt av informasjon. Selv om kampanjene blir målrettet helt til minste detalj (alder, kjønn,interesser,yrke,geografi) er det ingen garanti for at brukeren faktisk velge å klikke på din annonse.

For å oppnå et klikk, handler det vel så mye om hvordan annonsen ser ut og om budskapet treffer. 

Tekstbaserte annonser på f.eks Google, krever grundig A/B testing for å kartlegge hvilke ord og fraser som skaper engasjement.

Vi har også spesialisert oss på produksjon av HTML-annonser. Dette er bildeannonser med retinaoppløsning og animerte elementer, som øker sannsynligheten for klikk med opptil 70%!

Kontakt oss

Følg oss

Kontakt oss
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.