Sosiale medier.

Lykkes på sosiale medier med paid social

Annonsering på Facebook og Instagram

Bildeannonser

Bildeannonser på Facebook og Instagram kommer hovedsakelig som enkeltbilde, karusell eller kanvas. Her kombinerer vi et godt kampanjebilde med supplerende tekst.

Videoannonser

Video er blitt svært populært på sosiale medier. Dette gjelder også for annonsene. Vi kan produsere filmer og animasjonsvideoer til bruk for annonsering, som skaper større engasjement hos publikum.

Segmentering

Brukere på sosiale medier legger igjen vanvittig mye data, og takket være en integrasjon mot Facebooks egen piksel på ditt nettsted, kan vi segmentere dine annonser svært målrettet.

Sosial profil

I tillegg til annonsering, tilbyr vi også komplett strategi og oppbygging av din bedrifts sosiale profil. Her legger vi opp en publiseringsplan og kommer med innspill på hvordan bedriften kan bygge en aktiv og interessant profil på sosiale medier.

Hvorfor annonsere på sosiale medier ?

Facebook har ca 3,5 millioner brukere i Norge, og Instagram ca 2,3 millioner brukere. Når vi i tillegg vet at 9 av 10 nordmenn er innom Facebook eller Instagram daglig, er dette et ekstremt kraftig verktøy for å treffe potensielle kunder.

Takket være algoritmer og måten sosiale medier er strukturert på, sitter vi på utallige data som gjør målretting av annonsene til en drøm. I tillegg til å vise annonser basert på alder, kjønn og geografi, kan vi sette opp kampanjer basert på yrke, interesser, sivilstatus og om de har vist interesse for ditt produkt tidligere (retargeting). 

Facebook

Instagram

kilde:Ipsos

Prosessen

Brainstorm og strategi
Segmentering av publikum
Annonseproduksjon
Korrektur
Kampanjestart
A/B testing
Analyse og optimalisering
Økt salg og konverteringer

Interessert i sosiale medier?

Ta kontakt og så sender vi deg et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.

Kontakt oss

Følg oss