Google Display.

Bilder sier mer enn tusen ord

Displayannonsering

Vær der folk er

Google Display gir deg muligheten til å vise bilde- og videoannonser på tusenvis av kjente nettsteder både nasjonalt og globalt. (Tv2, VG, Adressa, Nettavisen, Youtube etc)

Produkt eller merkevare

Displayannonser passer perfekt til både produktkampanjer og merkevarebygging. Bildeannonser gir deg muligheten til å ta i bruk langt flere virkemidler enn vanlige tekstannonser.

Segmentering

Vi kan segmentere kampanjen på bakgrunn av f.eks alder, kjønn og geografi. Derfor spiller det ingen rolle om annonsene vises på nasjonale eller globale nettsider, ettersom det kun er dine potensielle kunder som ser annonsene uansett.

Google Partner

Nytteverdi AS er sertifisert Google Partner, som betyr at vi er jevnlig har kurs og eksaminering innenfor Googles produkter. Det vil utvilsomt lønne seg for deg som kunde

Hvorfor Google Display ?

Tenk deg at din logo, din bedrift og ditt produkt, kan vises på de mest besøkte nettstedene i Norge (VG, TV2, Dagbladet, Nettavisen, Adressa etc.) Gjennom Google Display Network har vi muligheten til å sørge for akkurat dette. Displayannonser er bildeannonser som enten er animert, eller statisk, som har til hensikt å påvirke en kunde inn til din nettside. Gjennom riktig segmentering, selgende annonser og god landingsside, kan dette være svært effektivt. 

Annonsene vil vises på de mest kjente nettstedene, eller du kan også velge ut spesifikke nettsteder du ønsker å vises på. I tillegg kan vi segmentere på både demografiske og geografiske innstillinger, som sørger for at dine annonser kun vil vises til potensielle kunder i ditt område.

Denne formen for markedsføring passer perfekt til mer utdypende info om et produkt, et arrangement eller brandbuilding. 

Prosessen

Brainstorm og strategi
Annonseproduksjon
Landingsside
Korrektur
A/B testing
Analyse og optimalisering
Økt salg og konverteringer

Interessert i Google Display?

Ta kontakt og så sender vi deg et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.

Kontakt oss

Følg oss