Betalt søk.

Øk salget og knus konkurrentene med Google Ads

Annonsering på Google

Rask effekt

Vi får annonsene dine raskt ute på nett. Vi starter umiddelbart med A/B testing og optimalisering for å sørge for at du for mest for pengene. Ofte opplever kunder effekt av annonsene allerede første uke.

Søkeord

Gode søkeord er selve essensen i betalt søk. Her går vi nøye gjennom med kunde hvilke søkeord som er viktig, og vi sjekker samtidig opp mot Google for søkestatistikk for å finne søkeordene som gir best trafikk.

A/B testing

For å oppnå en best mulig kampanje, er testing helt avgjørende. Vi gjennomfører ulike tester av både søkeord, annonsetekst og landingsside underveis, for å finne den perfekte kombinasjonen

Google Partner

Nytteverdi AS er sertifisert Google Partner, som betyr at vi er jevnlig har kurs og eksaminering innenfor Googles produkter. Det vil utvilsomt lønne seg for deg som kunde

Hvorfor betalt søk?

Google er som kjent verdens største søkemotor. Med over 200 millioner søk hver dag, er det ikke rart at det å «google» er blitt et vanlig verb for de alle fleste. Vi pleier å si at dersom du ikke er godt nok synlig på Google, kan du heller ikke forvente all verden tilbake. 

90% av alle som er på jakt etter en bestemt vare eller tjeneste, starter med et googlesøk. Hvis man ser for seg kundens reise fra søk til kjøp, er det derfor helt avgjørende at din bedrift er synlig når kunden søker etter dine varer. 

Betalt søk er kanskje det produktet vi jobber aller mest med i det daglige. Men det er heller ikke så rart med tanke på hvor viktig det er blitt for bedrifter å faktisk være tilgjengelig der folk flest søker. Betalt søk er ofte forkortet med PPC (pay per click) og betyr at du ikke betaler for visningene av annonsene din på Google, men betaler kun når noen klikker på annonsen. 

Som sertifisert Google-partner, vet vi hva som skal til for at din bedrift skal trekke det lengste strået blant konkurrentene.

Prosessen

Kartlegging av søkeord
Kartlegge landingssider for hvert søkeord
Utarbeidelse av annonsetekst
Kampanjestart
A/B testing
Analyse og optimalisering
Økt salg og konverteringer

Interessert i betalt søk?

Ta kontakt og så sender vi deg et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.

Kontakt oss

Følg oss