Annonseproduksjon.

Bedre annonser gir flere klikk

Overlat annonsene til profesjonelle

HTML-annonser

Vi har spesialisert oss på produksjon av HTML-annonser både med og uten animasjon. Krystallklare bildeannonser med animerte elementer skaper større klikkrate. Annonsene er kompatible med alle plattformer som godtar HTML-filer.

Videoannonser

Vi produserer videoannonser til bruk på YouTube og sosiale medier. Her kan vi enten bruke egenprodusert materiale eller enkle animasjonsvideoer .

Bildeannonser

Noen ganger er en vanlig bildeannonse nok. Dette kan vi selvsagt produsere i alle ønskelige formater. Spør oss gjerne om innspill.

Hva er en god annonse?

Du ser dem overalt! På nettaviser, nettsteder, søkemotorer, blogger, forum, sosiale medier osv. Annonser florerer på nett, hvor alle har til hensikt å fange din oppmerksomhet. Blant alle disse annonsørene kan det derfor være utfordrende for brukerne å legge merke til akkurat dine annonser.

Så hva er da en god annonse? Etter vår mening ligger svaret i å oppnå tre ting:

  • Design
    • Designet i en annonse bør stå i stil med både produktet og samtidig firmaets profil. I tillegg bør det være en rød tråd i annonsene dersom det skal være flere annonseformater. Dette for å sørge for at brukerne kjenner igjen dine annonser over tid
  • Kort og presist
    • Hjernen klarer ikke å oppfatte mer en 3-4 elementer samtidig. Derfor bør annonsen være svært presis med korte budskap og ingen forstyrrelser
  • Attention
    • Det kryr av annonser på nett, og dersom du skal oppnå best mulig respons bør annonsen inneholde noe som fanger oppmerksomheten. Dette kan enten være en skarp farge, fengende video eller animerte elementer i annonsen.

Interessert i annonseproduksjon?

Ta kontakt og så sender vi deg et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.

Kontakt oss

Følg oss