Nettbutikk

Vi hjelper deg å få varene dine på nett

Nettbutikk som selger!

Skreddersydd

Uansett hvilken type nettbutikk du trenger, kan vi imøtekomme dine behov. Design, størrelse, funksjonalitet er eksempler på punkter vi kan tilpasse ned til minste detalj.

Betalingsløsning

Nettbutikken leveres selvsagt med komplett betalingsløsning. Her kan du velge blant f.eks Klarna, Vipps, PayPal eller vanlig kortbetaling.

Full support

Full support er selvsagt inkludert når du kjøper nettbutikk av oss. Det betyr at vi hjelper deg uansett når du måtte stå fast og alt av problemer løses med førsteprioritet.

Enkel å bruke

Våre nettbutikker produserer med WordPress og Woocommerce, som er verdens mest brukte CMS-løsning. Nettbutikken lages med et enkelt brukersnitt, som gjør din jobb i det daglige til en lek!

Prosessen

For at nettbutikken skal bli best mulig er vi helt avhengig av en god arbeidsflyt og prosess. Fra oppdragsavtalen er signert starter vi umiddelbart med en brainstorm hvor alt av idèer fra både kunde og oss skal på bordet.

Deretter jobber vi frem et førsteutkast av f.eks en forside og en produktside. Her får kunden et bedre bilde av hvordan vi har tenkt, og samtidig vil jobben med å komme med korrektur og justeringer bli enklere. Deretter jobber vi videre med å utvikle design og funksjonalitet før siste korrektur og finpuss står for tur.

Til slutt vil du selvsagt få full opplæring av nettbutikkens programvare, slik at du får en best mulig start når du skal stå på egne ben. Men slapp av, vi står selvsagt bak deg dersom problemer skulle oppstå underveis.

Når nettbutikken er klar for å se dagens lys, oppretter vi et raskt og sikkert webhotell og sørger for at nettsiden publiseres med minimal nedetid fra en eventuell gammel nettside.

Brainstorm
Førsteutkast
Videreutvikling
Korrektur
Finpuss
Opplæring
Begynn å selge på nett

Interessert i nettbutikk?

Ta kontakt og så sender vi deg et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.

Kontakt oss

Følg oss