Kampanjeside.

Når målet er å få flest mulig konverteringer

Hvorfor kampanjeside?

Kort og presist

En god kampanjeside inneholder kun 3 ting. Hva er kampanjen, hvem står bak, og hva må kunden gjøre.

Høyere konverteringsrate

Pga færre forstyrrelser på siden, øker konverteringsraten ettersom kunden blir styrt mot å utføre den ønskede handlingen.

100% responsiv

Kampanjesidene vi produserer er selvsagt 100% responsive. Vi lager spesialtilpasset innhold som sørger for best mulig potensial, uansett om kunden kommer fra en mobil, tablet eller PC.

Gjenbruk

En kampanjeside kan selvsagt brukes flere ganger, og det er enkelt å tilpasse innholdet til nye kampanjer. Når kampanjen er ferdig legger vi landingssiden i dvale.

Rask leveringstid

Vi kan levere en kampanjeside på kun 2 dager, så fremt vi mottar alt av nødvendig innhold.

En god kampanje krever ikke bare riktig markedsføring og tiltrekkende annonser. Landingssiden er kanskje den aller viktigste, da det er her brukeren tar sin endelige beslutning!

Det er lett å glemme hvor viktig en kampanjeside er. Mange bruker mesteparten av tiden på å finpusse annonsene og sørge for at kampanjen treffer så mange potensielle kjøpere som overhodet mulig. Dessverre er det ikke like stort fokus på destinasjonen hvor den potensielle kjøperen faktisk ender opp.

Mange velger å sende alt av kampanjetrafikk inn til sin respektive nettside. I mange tilfeller er dette selvsagt nok, men hvorfor ikke lage en helt egen kampanjeside, som er skreddersydd for å skape best mulig respons?

Vi kan lage skreddersydde kampanjesider som kun fokuserer på det som er målet, og stripper vekk alle forstyrrelser, slik at alt handler kampanje-budskapet.

Ferdig på kun 2 dager

Dag 1: Brainstorm
Dag 1: Innhold og materiell
Dag 1: Førsteutkast
Dag 2: Videreutvikling
Dag 2: Siste korrektur
Dag 2: Kampanjestart

Interessert i ny kampanjeside?

Ta kontakt og så sender vi deg et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.

Kontakt oss

Følg oss