Osvald Gjetø

Produkt: Nettside / SEO

Om prosjektet

Osvald Gjetø utfører alle typer malerarbeider, og har bred kompetanse og erfaring på de fleste underlag både utvendig og innvendig. Nybygg og oppussing, maling,tapeter og gulvbelegg. De har også spesialkompetanse på verneverdige bygg og har utført arbeid på en rekke kjente landemerker i Trondheim.

Produksjon av ny nettside

Vi fikk i oppdrag å produsere ny nettside for malerfirmaet Osvald Gjetø. De ønsket en enkel og oversiktlig løsning, der tjenester og kompetanse var i fokus. Nettsidens design spiller på firmaets fargeprofil og et enkelt grensesnitt.

SEO

I tillegg til å produsere en ny nettside, var også SEO (søkemotoroptimalisering) en del av oppdragsavtalen. Osvald Gjetø lå svært dårlig rangert i Google og søkemotorer generelt.

Vår jobb ble å gjøre en grundig teknisk og innholdsmessig jobb. Det er alltid en fordel å gjennomføre SEO samtidig som man bygger en ny nettside. Da kan vi i større grad sy dette sammen til en uslåelig kombinasjon av en moderne nettside med bedre rangering i Google.

Jobben ble utført i januar 2020 og i skrivende stund har allerede Osvald Gjetø startet ferden oppover rangeringene i søkemotorene. Slikt blir det flere kunder av!

Nysgjerrig på oss?

Ta kontakt og så sender vi deg et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss

Følg oss

Kontakt oss
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.