Okkenhaug Bil

Produkt: Nettside / Programmering / SEO

Om prosjektet

Okkenhaug Bil har over 60 års erfaring med salg av bil og er i dag største forhandler av Hyundai nord for Dovre, i tillegg til Midt-Norges største forhandler av Subaru. Med et stort showroom av nye biler, egen bruktbilavdeling og et topp moderne verksted er målet å gi deg en best mulig service og opplevelse som du forventer, helst mer.

Ny nettside

Okkenhaug Bil er en kunde vi har jobbet tett med i mange år, og nylig kom behovet for en helt ny nettside. Den digitale utviklingen har også nådd bilbransjen for lengst, og de så behovet for å oppgradere både design og muligheten for å vise utvalget av brukte biler på en mer moderne måte. Løsningen ble et mer moderne og responsivt design, og høy brukervennlighet var i fokus. Målet var at kunden skulle enkelt komme i kontakt med Okkenhaug Bil, enten formålet var nybilkampanje, bruktbil eller verksted.

Egen bruktbilportal

For å oppgradere presentasjon av av brukte biler på nettsiden, valgte vi å programmere en helt egen løsning som snakker med annonsene til Okkenhaug på finn.no automatisk. Portalen er designet og programmert helt ned til minste detalj for å skape en best mulig opplevelse for kunden. Her kan forbrukeren sortere og søke etter eget ønske, for å finne den perfekte bruktbilen. En egen lånekalkulator viser hva bilen vil koste med et billån fra Santander.

SEO

I tillegg til å designe nettsiden, er det viktig for Okkenhaug Bil å være godt synlig i søkemotorer. Derfor har vi gjennomført en grundig teknisk optimalisering både på struktur, nettsidehastighet og sikkerhet. I tillegg jobber vi kontinuerlig med å optimalisere nytt og gammelt innhold, for å imøtekomme kravene til søkemotorene.

Resultatet har blitt en enormt god pagerank i søkemotorer som Google, der Okkenhaug Bil ligger bedre synlig på de viktigste søkeordene enn noen gang.

Nysgjerrig på oss?

Ta kontakt og så sender vi deg et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss

Følg oss

Kontakt oss
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.