Kvalitetsbad

Produkt: Grafisk design / Nettside / Strategi

Om prosjektet

Kvalitetsbad har i mange år levert trygge og kvalitetsrike bad til det trønderske markedet! De tar hånd om hele prosessen fra A til Å inkludert koordineringen av dyktige håndverkere. Kvalitetsbad er et konsept levert av Rørfunn AS, Berg & Wigum AS, og Byggmester Knudsen AS.

Oppdraget

Vi har i flere år samarbeidet med Rørfunn AS, Berg & Wigum AS, og Byggmester Knudsen AS. Vi fikk vite om deres samarbeidsgruppe på oppussing av bad & våtrom (Kvalitetsbad) og idèen om å lage en egen konseptside kom raskt på bordet.

Alle likte tanken på å få Kvalitetsbad mer frem i lyset, og vi startet umiddelbart prosessen med å utarbeide en plan.
Vi designet logo og en splitter ny nettside, der målet var å gi kundene alt av nødvendig inspirasjon og informasjon om oppussing av bad & våtrom.

Kvalitetsbad ønsket å vise hva et bad vil koste med alt inkludert. Her kom vi frem til en løsning, der vi delte baderommene inn i 3 kategorier (Standard – Standard+ – Eksklusiv). Dette gjør det enklere for kunden å skille mellom priser og innhold i et baderom.

Nettsiden fikk også en egen bestillingsløsning for gratis befaring, som gjør det enklere for potensielle kunder å komme i kontakt med Kvalitetsbad.

Nysgjerrig på oss?

Ta kontakt og så sender vi deg et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss

Følg oss

Kontakt oss
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.