Hofstad VVS

Produkt: Kampanjeside / Nettside / SEO

Om prosjektet

Hofstad VVS er din lokale rørlegger i Trondheim og omegn. De tilbyr alt innenfor tradisjonelle rørleggeroppdrag og kan håndtere alt fra enkle serviceoppdrag, til større prosjekter. De leverer ganske enkelt det som kunden vil ha – slik kunden vil ha det! Hofstad VVS AS er et datterselskap av Byggmester Hofstad AS

Ny nettside

Vi fikk i oppdrag å lage en helt ny nettside for Hofstad VVS. Ettersom dette er et datterselskap av Byggmester Hofstad AS, hvor vi også har designet nettsiden, var det naturlig å skape et likt design, men samtidig skille på farger og fag.

Resultatet ble en nettside som spiller på de samme elementene som hos Byggmester Hofstad, slik at man enkelt oppnår en gjenkjenning. Design og innhold er moderne, oversiktlig og responsivt.

SEO

Hofstad VVS AS er opptatt av å være godt synlig i markedet. Derfor var det naturlig å gjennomføre en grundig søkemotoroptimalisering. Igjen ser vi fordelen av å gjennomføre SEO samtidig som man bygger en helt ny nettside.

Resultatet ble en førsteside-rank på bare 2 uker på søkeordet «rørlegger trondheim». Dette har resultert i en tredobling av trafikken på nettsiden, og betydelig flere konverteringer.

Nysgjerrig på oss?

Ta kontakt og så sender vi deg et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss

Følg oss

Kontakt oss
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.