Film og grafisk.

Vi produserer filmer og grafisk design

Vis bedriften fra sin beste side

Presentasjonsfilm

Nytteverdi har produsert en rekke presentasjonsfilmer for bedrifter. Slike filmer egner seg svært godt til ekstern markedsføring (sosiale medier, YouTube), salgspresentasjon og til intern bruk.

Reklamefilm

Egner seg best til produkter eller brand awareness. Korte og presise filmer med en hook. Passer perfekt til bruk i sosiale medier eller analoge kanaler.

Dronefilm

På jakt etter en video fra et landskap eller område? Vi er sertifisert droneoperatør, og kan levere spektakulære dronevideoer av natur, bygninger og arrangementer.

Grafisk design

På tide med ny logo eller grafisk profil? Vi designer logoer, brosjyrer, visittkort etc. Vi kan også tilby skilt, bilreklame og profilmateriell gjennom gode samarbeidspartnere.

Prosessen

Filmproduksjon

Sammen med vår samarbeidspartner Agenta AS, tilbyr vi filmproduksjon for alle typer bedrifter.

Et filmoppdrag starter alltid med et kartleggingsmøte for å avdekke hva som skal være i fokus på lerretet. Det kan enten være en presentasjon av en bedrift, et konsept, produktfilm eller lignende. 

Videre lager vi et storyboard, som kort fortalt blir en skriftlig oppskrift på hvordan filmen skal bli. Deretter skytes råfilm på avtalte tidspunkt til alt av nødvendig materiale er på plass.

Siste del av prosessen er selvsagt redigering, som er den mest tidkrevende fasen. Her skal alt råmateriell klippes og slipes ned til det som begynner å ligne et sluttprodukt. Ekstra effekter som grafiske elementer, musikk, voiceover og lignende, er med på å krydre filmen slik at sluttproduktet blir best mulig. 

Grafisk design

Vi produserer logo, brosjyrer, visittkort, grafisk profil og lignende. Prosessen foregår gjennom følgende struktur:

  • Kartlegging av ønsker
  • Førsteutkast
  • Korrektur
  • Videreutvikling
  • Siste korrektur
  • Ferdig design

 

Vi har også gode priser på trykking og profileringsartikler.

Se resten av våre prosjekter på Vimeo

Interessert i film eller grafisk ?

Ta kontakt og så sender vi deg et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.

Kontakt oss

Følg oss