Eidjord Akupunktur

Produkt: Nettside

Om prosjektet

Eidjord Akupunktur ble etablert i 2009, drives av akupunktør Therese Eidjord. Hun har lang erfaring innenfor både akupunktur og undervisning av Yin Yoga. Hun hjelper kunder hver eneste dag, med å få livskvaliteten tilbake, gjennom skreddersydde behandlinger innen akupunktur og Yin Yoga.

Ny hjemmeside

Vi fikk oppdrag å designe en ny hjemmeside for Eidjord Akupunktur. Et utrolig spennende prosjekt, der målet var å gjenskape den gode og trygge følelsen for kundene, være informativ og samtidig være brukervennlig i alle ledd.

Resultatet ble en hybrid av moderne og klassisk design, med oversiktlige faner, informative underkategorier, der fargepaletten naturligvis spiller på klinikkens logo. Therese var svært delaktig i prosessen underveis, hvilket gjorde jobben med å videreutvikle design og innhold så sømløs som mulig.

SEO (Søkemotoroptimalisering)

Ettersom dette er en helt ny nettside, med nytt domene og uten historikk i søkemotorer, anbefalte vi å gjennomføre en søkemotoroptimalisering, som gjør det enklere for å Google og andre søkemotorer å lokalisere den nye nettsiden.

I tillegg til å gjennomføre en grundig jobb med optimalisering av både innhold og teknisk struktur, anbefalte vi å velge et domene akupunkturtrondheim.no som hoveddomene for nettsiden. Dette vil utvilsomt bidra på sikt til å skape en enda bedre rangering i søkemotorer, da dette kombinerer både det viktigste søkeordet og nedslagsfeltet.

Vi gratulerer Eidjord Akupunktur med en flunkende ny nettside:)

Sjekk gjerne ut prosjektet du også, og hvorfor ikke bestille en time i samme slengen?:)

Nysgjerrig på oss?

Ta kontakt og så sender vi deg et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss

Følg oss

Kontakt oss
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.