Byggmester Hofstad

Produkt: Nettside

Om prosjektet

Byggmester Hofstad AS er en totalentreprenør i Trondheim som består av erfarne tømrere, flisleggere, murere, maler samt tømrerlærlinger. De utfører alt fra enkle serviceoppdrag, til større prosjekter innenfor nybygg, rehabilitering og oppussing av baderom.

Ny nettside

Vi fikk i oppdrag å lage en splitter ny nettside, hvor målet var å fremheve firmaets kompetanse og stolthet, samt gjøre det enklere for kundene å komme i kontakt vedrørende bestilling av befaring og lignende.

Nettsiden fikk et helt nytt og moderne design, i tråd med firmaets grafiske profil. Vi laget en omfattende referanseplattform, der kunden enkelt kan se og sortere på utførte prosjekter i ønsket kategori.

Nettsidens design er selvsagt 100% responsiv for alle typer plattformer. Det vil si at om kundene sitter på en PC, mobil eller nettbrett, vil de få den samme gode brukeropplevelsen på nettstedet.

Bestillingsløsning

Vi laget en egen bestillingsløsning som gjør det enklere for kundene å bestille gratis befaring. Dette skjemaet aktiveres ved kun et klikk, uansett hvor kunden befinner seg på nettsiden. Fordelen med dette er at brukerne slipper å gå til kontaktsiden, men heller kan bestille befaring raskere, enklere og mer oversiktlig.

Nysgjerrig på oss?

Ta kontakt og så sender vi deg et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss

Følg oss

Kontakt oss
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.