Boligvideo Meglerhuset Nylander AS

Produkt: Annonsering / Filmproduksjon / Sosiale medier

Om prosjektet

Meglerhuset Nylander AS har vært trøndelags eiendomsmegler siden 1936. De har dermed årelange tradisjoner og en høy faglig kompetanse med å hjelpe akkurat deg med å finne et bedre sted å bo. Selskapet har i avdelinger i Trondheim, Stjørdal og Røros.

Boligvideo

I forbindelse med salg av en bolig, høsten 2020, fikk Nytteverdi AS muligheten til å produsere en boligvideo, hvor hensikten var å fremheve boligens egenskaper, og samtidig få frem den gode følelsen. Det å bruke video som virkemiddel i en boligannonse, er ekstremt effektivt, da levende bilder gir en helt annen opplevelse, og kan fange din oppmerksomhet bedre enn stillbilder.

Akkurat det å skape den gode følelsen, mente vi var særskilt viktig, da det å kjøpe bolig, hovedsakelig handler om følelser. Når du ser en boligannonse, er selvsagt også det tekniske med boligen viktig, men til syvende og sist, handler det om du får en god magefølelse og faktisk kan se for deg at «her vil jeg bo!».

Med dette i fokus, ønsket vi derfor å lage en litt annerledes boligvideo enn de mer tradisjonelle. Vi ønsket å legge mer fokus på detaljene og samtidig fremheve boligens kvaliteter. Løsningen ble å gi hver enkelt scene og rom èn eller flere spesifikke detaljer, som virkelig fremhevet boligens egenskaper

Annonsering i sosiale medier

I tillegg til å lage selve boligvideoen, anbefalte vi også en kampanje i sosiale medier. Det er ingen tvil om at Finn.no fremdeles er den største kanalen for boligsalg. Når det er sagt, har bruken av sosiale medier eksplodert, og den gjennomsnittlige bruker, besøker Facebook og Instagram i snitt 10 ganger i løpet av èn dag.

Med andre ord er potensialet ekstremt stort, for at boligannonser treffer potensielle kjøpere også her.

Vi valgte derfor å bruke boligvideoen i en egen annonse, som gikk i 1 uke frem til visningstidspunkt. Annonsen ble segmentert på målgruppen som både megler mente var den typiske kjøpegruppen på en slik bolig. Visste du forresten at innholdet på Facebook består av 80% videoer? Filmer på sosiale medier har en unik måte til å fange brukernes oppmerksomhet, hvilket øker potensialet for at noen faktisk finner din annonse interessant.

Annonsen oppnådde nesten 20 000 visninger, med 1 350 klikk inn til prospektet.

Resultatet

Med tanke på at boligmarkedet under COVID 19 er svært uforutsigbart og krevende, var det derfor svært spennende å følge med på prosessen. Resultatet ble flere interessenter som dukket opp på visning, og boligen ble solgt allerede dagen etter første visning.

Kombinasjonen av gode bilder, en innbydende boligvideo, riktig annonsering på Finn.no og sosiale medier, og ikke minst en dyktig eiendomsmegler fra Meglerhuset Nylander AS, resulterte i en uslåelig kombinasjon, der boligen ble solgt rekordraskt i et ellers krevende marked!

Ønsker du å vite mer om hvordan en boligvideo eller lignende kan få ditt objekt til å skinne? Ta kontakt da vel:)

Nysgjerrig på oss?

Ta kontakt og så sender vi deg et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss

Følg oss

Kontakt oss
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.