Derfor skiftet vi logo.

av Ørjan Ugedal

Co-founder / Digital markedsfører / Art Director

Ny grafisk profil

Nytteverdi AS har i over 6 år levert produkter av høy kvalitet innenfor digital markedsføring, webdesign og strategi. Vi har oppnådd positivt vekst hvert år, stiftet bekjentskap med nye og spennende kunder og blitt gasellebedrift. Derfor følte vi det var på høy tid å feire oss selv, og det med en skinnende ny logo og fargeprofil.

Litt om prosessen

Vi ønsket en ny logo som både skulle være minimalistisk, enkel, samtidig som den skaper et blikkfang. Løsningen ble en enkel tekstform av logoen, med en liten detalj hvor vi omstrukturerte bokstaven «E» , til 3 enkle linjer. For å fremheve dette la vi disse linjene i en annen farge. Tanken bak å gjøre om bokstaven E på denne måten, var å skape en assosiasjon til menyikonet, som de aller fleste nettsteder benytter i dag.

Logoens betydning

Idèen bak logoen er å skape en symbolikk rundt våre tjenester. Illustrasjonen som utgjør bokstaven «E» i logoen vår, er som nevnt et velkjent symbol de aller fleste forbinder med nettsider og webdesign. De 3 linjene hver for seg, representerer de resterende hovedkategoriene. Totalt utgjør dette de 4 hovedtjenestene vi har som satsningsområder og grunnkompetanse.

Fargevalg

Ettersom logoens tekstform er ganske minimalistisk, ble det naturlig for oss å velge en mer spenstig fargepalett. Fargen grønn symboliserer fornyelse, harmoni, friskhet, mens gul er sollysets farge som betyr lykke, positivitet, harmoni og kreativitet. Visste du forresten at gul er den fargen som menneskeøye ser best og oppfatter raskest?


Kontakt oss

Følg oss

Kontakt oss
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.