Adserø Bil

Produkt: Nettside / Programmering / SEO

Om prosjektet

Adserø Bil As er ett velrennomert og solid firma som har spesialisert seg på Toyota og Lexus, Sørkoreanske SsangYong premium biler, samt utvalgte SUV og EL biler. Januar 2020 ble de også autorisert forhandler av MG i hele Midt-Norge. En ny epoke for Adserø Bil med salg av helelektriske kjøretøy.

Ny hjemmeside

Det var på tide med en fornying av hvordan Adserø Bil fremsto på nett. Vi fikk i oppdrag å lage en mer moderne nettside med bedre funksjonalitet og brukervennlighet.

Løsningen ble et mer spenstig design, bedre visualisering av kampanjer, og en mer oversiktlig fremstilling av bruktbiler.

I tillegg er det enklere å komme i kontakt med butikken, gjennom enda bedre tilgjengelighet av kontaktinfo, samt funksjon for prøvekjøring.

SEO

Synlighet på nett er viktig for Adserø Bil. Derfor var SEO (søkemotoroptimalisering) en viktig del av prosjektet. Med en grundig teknisk optimalisering, samt justering av innhold, har vi allerede dokumentert økning i rangeringen på flere vitale søkeord for Adserø Bil.

Vi anbefaler alltid SEO samtidig som vi produserer en helt ny nettside. Dette for å oppnå enda bedre resultater i søkemotorer.

Nysgjerrig på oss?

Ta kontakt og så sender vi deg et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss

Følg oss

Kontakt oss
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.