Sky Fitness

Produkt: Nettside

Om prosjektet

Dette er en av Norges raskest voksende treningskjeder med over 30 treningsstudioer spredt over hele landet. Sky Fitness tilbyr god kvalitet til lav pris. Med topp moderne utstyr, nyoppussede lokaler, og dyktige medarbeidere, hjelper Sky Fitness deg til å oppnå en bedre treningshverdag.

Ny hjemmeside

Vi har vært med Sky Fitness nesten helt fra starten, da de kun var noen få sentere i deler av Norge. Med årene har de tatt enorme steg, og vokst seg til å bli en av landets største treningskjeder. Med over 30 sentre rundt omkring i landet, og flere tusen besøkende på nettsiden hver dag, ble behovet for en ny hjemmeside stadig mer økende.

Ca 90% av alle innmeldinger og medlemsinfo distribueres digitalt og via nettsiden. I samarbeid med Sky Fitness ønsket vi derfor å legge til rette for en mer oversiktlig nettside, der det både er enkelt å melde seg inn som ny kunde, samt at de eksisterende medlemmene enkelt kan finne informasjon om sitt lokale senter. Samtidig ble både design og struktur på den nye nettsiden kraftig oppgradert fra den forrige.

Mobilbrukeren i fokus

Stadig flere bruker stort sett kun mobiltelefon til å manøvrere seg på nett. Hos Sky Fitness er det intet unntak. Ca 80% av all trafikk på hjemmesiden foregår via mobiltelefon. Med dette i bakhodet, hadde vi derfor mobilbrukeren i fokus under hele oppbyggingen av den nye nettsiden, slik at brukeropplevelsen blir så optimal som mulig.

Søkemotoroptimalisering

Sky Fitness har gjennom årene opparbeidet seg en god rangering på søkemotorer. Hvert enkelt senter er optimalisert for å komme så høyt som mulig, når folk søker på treningsstudio i sitt lokale området.

Underveis i produksjonen av den nye nettsiden, gjennomførte vi en grundig prosess med å videreføre informasjon, permalenker og opparbeidet pagerank hos blant annet Google. Denne prosessen er svært avgjørende for å gjøre overgangen fra gammel til ny nettside så sømløs som mulig, samt unngå at opparbeidet rangering i søkemotorer ikke går tapt.

Nysgjerrig på oss?

Ta kontakt og så sender vi deg et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss

Følg oss

Kontakt oss
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.