Skilt & Print

Produkt: Nettside / SEO

Om prosjektet

Skilt & Print leverer skilt, fasadeskilt, bilreklame, bannere, roll-ups, beach-flagg, profilklær og mye mye mer. Kort sagt alt innen profilering i Trondheim og ellers i landet. De er opptatt av å levere kvalitetsløsninger som gir kundene profilering utenom det vanlige. Hos Skilt & Print er ingen jobber hverken for små eller store. 

Ny nettside

Skilt & Print ønsket en ny nettside, i forbindelse med endring av logo og profil. Ønsket fra kunden var å gjøre nettsiden mer oversiktlig og enklere for brukeren å se hva de kan tilby. Løsningen ble en litt utradisjonell forside, der vi strippet den helt ned til å gå rett på sak, uten store forstyrrelser.

SEO

Vi har jobbet i mange år med Skilt & Print som kunde, og oppnådd en fantastisk score i søkemotorer på flere av deres tjenester. Når vi derfor skulle lansere den nye nettsiden, var det svært viktig å gjøre en grundig jobb i overgangsfasen, slik at de ikke mistet rangering. Her er det mange som ikke tenker på at ved å gjøre fatale feil i en overgang fra gammel til ny nettside, kan du faktisk risikere å rase ned i rangering.

For Skilt & Print ble resultatet at de forbedret sin rangering ytterligere i Google og søkemotorer generelt. Dette beviser at du har ingenting å frykte i overgangen fra gammel til ny nettside, så lenge du velger riktig aktør til å utføre jobben.

Nysgjerrig på oss?

Ta kontakt og så sender vi deg et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss

Følg oss

Kontakt oss
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.