Skilt & Print

Produkt: Nettside / SEO

Om prosjektet

Skilt & Print leverer skilt, fasadeskilt, bilreklame, bannere, roll-ups, beach-flagg, profilklær og mye mye mer. Kort sagt alt innen profilering i Trondheim og ellers i landet. De er opptatt av å levere kvalitetsløsninger som gir kundene profilering utenom det vanlige. Hos Skilt & Print er ingen jobber hverken for små eller store. 

Ny nettside

Skilt & Print ønsket en ny nettside, i forbindelse med endring av logo og profil. Ønsket fra kunden var å gjøre nettsiden mer oversiktlig og enklere for brukeren å se hva de kan tilby. Løsningen ble en litt utradisjonell forside, der vi strippet den helt ned til å gå rett på sak, uten store forstyrrelser.

SEO

Vi har jobbet i mange år med Skilt & Print som kunde, og oppnådd en fantastisk score i søkemotorer på flere av deres tjenester. Når vi derfor skulle lansere den nye nettsiden, var det svært viktig å gjøre en grundig jobb i overgangsfasen, slik at de ikke mistet rangering. Her er det mange som ikke tenker på at ved å gjøre fatale feil i en overgang fra gammel til ny nettside, kan du faktisk risikere å rase ned i rangering.

For Skilt & Print ble resultatet at de forbedret sin rangering ytterligere i Google og søkemotorer generelt. Dette beviser at du har ingenting å frykte i overgangen fra gammel til ny nettside, så lenge du velger riktig aktør til å utføre jobben.

Nysgjerrig på oss?

Ta kontakt og så sender vi deg et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss

  • post@nytteverdi.no
  • 99 59 18 17
  • Sorgenfriveien 9, 7031 Trondheim

Følg oss

Kontakt oss
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.