Arkitekt Øystein Thommesen AS

Produkt: Nettside / SEO

Om prosjektet


Øystein Thommesen AS har over 30 års erfaring innenfor arkitektfaget. Firmaet er en videreføring av Trond Thommesens praksis som startet i 1964. De tar på seg alle typer oppdrag som kontor- og næringsbygg, boligbygg barnehage/helsebygg, eneboliger og tilbygg. De er blant landets ledende industriarkitekter, og har mange oppgaver innen prosjektering av industribygg, hvor de besitter høy kompetanse knyttet til næringsmiddelrelaterte oppdrag. 

Ny hjemmeside

Vi har i mange år samarbeidet med det anerkjente arkitektfirmaet Øystein Thommesen AS. Valget falt derfor på oss, når behovet meldte seg for å skape en helt ny portal på nett.

Som arkitekt er de opptatt av linjer, design, og funksjonalitet. Dette ønsket vi å gjenspeile i nettsiden, der vi ville fremheve prosjektene, og virkelig skape en opplevelse når kunden ankommer nettstedet.

Løsningen ble en levende forside med store og levende bilder av de siste prosjektene. Videre laget vi en oversiktlig fremstilling av prosjektene, der du enkelt kan sortere på kategori, og videre lese mer utfyllende om hvert prosjekt.

Nettsiden er krydret med animasjon og bevegelige elementer som skaper en mer dybde i opplevelsen.

SEO

Vi har gjennomført en grundig optimalisering av nettsidens innhold og struktur. Dette har resultert i en svært god rangering i søkemotorer på de viktigste søkeordene.

Nysgjerrig på oss?

Ta kontakt og så sender vi deg et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss

Følg oss

Kontakt oss
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.