Web

Ny hjemmeside?

«Google har nå gjennomført en omfattende prosess der hensikten er å rangere mobilvennlige nettsider før vanlige nettsider. Er ikke din side mobilvennlig? Ta kontakt med oss i dag så slipper du å havne i bakleksa!»

Hjemmesider

Med dagens teknologi er internett lett tilgjengelig overalt. Vi mennesker surfer mer enn noen gang enten vi sitter på bussen med mobilen, i sofaen med nettbrettet, eller på jobben foran dataskjermen. I tillegg er vi svært utålmodige og kravstore kunder som helst skal ha informasjonen raskest mulig og gjerne presentert på en innbydende lett forståelig måte. Det heter at en bedrift har 9 sekunders påvirkningskraft på en gjennomsnittlig internettbruker. Det betyr at dersom ikke den brukeren finner informasjonen eller klare å lese ditt budskap innen kort tid, vil en potensiell kunde i verste fall være tapt!

Nytteverdi har dyktige samarbeidspartnere innenfor hjemmesideproduksjon som skreddersyr løsninger tilpasset din bedrift.

SEO

SEO står for Search Engine Optimization. I all hovedsak er dette hvordan søkemotorer på nett plukker opp informasjon og bilder fra din hjemmeside for så å gjøre hjemmesiden din synlig på søk. Dette er en veldig finuerlig prosess som har strenge regler og krav. Våre webutviklere har lang erfaring med å få både gamle og nye nettsider til å vises på første side på Google søk med søkeord som er relevante for din bedrift. Dette er en god investering for din bedrift og det beste av alt er at når jobben er gjort, er søkene gratis!

Grafisk design

Det finnes utallige hjemmesider og mange er dessverre svært like og er triste å se på. Dette kan faktisk også påvirke en potensiell kunde i en kjøpsprosess. Med riktig fargebruk, design og smarte detaljer kan det utgjøre det lille ekstra! Våre samarbeidspartnere er utdannede grafikere og webutviklere som både er kreativ og faglig dyktig som vil bidra til at din hjemmeside skiller seg ut.

Responsiv

I dag surfer vi mer på nettet med mobile plattformer enn via PC. Problemet med dette er at de mobile plattformene naturlig nok har mindre størrelse på skjermbildet. Google har nå tatt dette på alvor og konsekvensen av dette er at de nå vil rangere mobilvennlige sider foran nettsider som ikke er det. Med andre ord har du ikke en mobilvennlig nettside, er det Derfor blir den originale hjemmesiden komprimert slik at den nærmest blir uleselig uten å zoome. Responsivt design vil si at hjemmesiden blir tilpasset alle plattformer slik at informasjonen er lett tilgjengelig uansett skjermstørrelse. Betydningen av responsivitet er derfor i mange tilfeller det som kan utgjøre forskjellen for om en bruker faktisk kan bli en kunde!

Google har også nå tatt dette på alvor og konsekvensen er at de nå vil rangere mobilvennlige sider foran nettsider som ikke er det i resultatlisten. Med andre ord kan du i verste fall risikere at din nettside ikke blir synlig i nettsøk dersom den ikke er mobilvennlig.

Kontakt oss i dag dersom du har spørsmål til mobilvennlige sider!

Enkelt å redigere

Bedrifter skifter ofte ut eller oppdaterer sitt varesortiment og utvalg av tjenester. Kanskje er det også ansatte som har sluttet eller rett og slett en stor nyhet som trengs å deles. Alle løsningene levert gjennom oss er enkle å redigere for deg som bedrift slik at du slipper flere telefoner frem og tilbake bare for å endre en setning.

Oppfølging/Support

Alt for ofte hører vi setningen; ”vi skulle ha laget en ny hjemmeside men det har ikke blitt prioritert”. Mange bedrifter sliter med å få gjennomført sine hjemmesider fordi tiden ikke strekker til og kreativiteten blomstrer kanskje ikke like lett som før.

Når du kjøper webløsninger gjennom Nytteverdi vil du få god oppfølging fra start til ferdig produkt. I produksjonsprosessen bidrar vi gjerne med ideer og innspill til hvordan din side kan bli best mulig. I tillegg vil webutviklerne gjennomføre flere kontrollpunkter slik at deres endelige hjemmeside blir akkurat slik dere ønsker. Når hjemmesiden er ferdig produsert vil du få årlig support dersom det skulle være spørsmål underveis.


Nytteverdi Web

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om din nye nettside!