VÅRE TJENESTER

Markedsrådgivning

Markedsføring

Er du lei av slitsomme selgere fulle av lovnader og pågangsmot? Har du kontroll på hvor din bedrift står representert og hvordan dere blir fremstilt på nettet? Vet du egentlig hva de forskjellige katalogene og kanalene gir tilbake annet enn en faktura?

Se for deg en drømmeverden der du kan slippe å snakke med selgere, vite nøyaktig hvilke kanaler du er representert på og samtidig få mer igjen for de pengene du faktisk investerer i markedsføringen. Umulig tenker du kanskje, men snarere tvert i mot. De fleste bedrifter i dag har rådgivere i bank, forsikring, regnskap osv. Hvorfor ikke ha en egen rådgiver innenfor markedsføring?

Nytteverdi AS tilbyr rådgivere med til sammen over 30 års erfaring i mediabransjen og har kompetansebakgrunn fra både katalog og internettmarkedsføring samt varehandelsbransjen. Vi vet hvor vanskelig det kan være å manøvrere seg gjennom jungelen av tilbydere som alle sier det samme. Ettersom bedrifter og bransjer har ulike tjenester og målgrupper, har de også ulike behov. Derfor skreddersyr vi rådgivningspakker som passer akkurat din bedrift. Vi ønsker med andre ord å faktisk dekke dine behov i stedet for å skape dem på forhånd. Med det mener vi at du selv kan bestemme hva du vil bruke oss til slik at du vet hva du får og kun betaler for det du trenger. Vi kaller det rådgivning på din vilkår!

Telefonselgere

Slitsomme selgere på telefon som alle har noe på hjertet er et kjent fenomen. Det kan være både forstyrrende og kostbart for deg som har viktigere ting å gjøre. Som vår kunde har du muligheten til å sende over alle selgere til oss slik at du slipper dette selv. Våre kunder gir oss tilbakemeldinger på at de får merkbart mindre telefoner etter at de kontinuerlig sender over alle selgere til oss. La oss ta selgerne så du kan konsentrere deg om jobben!

Analyse/Trafikkmåling

For å kartlegge bedriftens nåværende markedsføringseffekt gjennomfører vi en digital analyse av din bedrift. Den gir oss bedre innsikt i handlingsmønsteret til dine eksisterende og potensielle kunder. Vi kan for eksempel se hvor en kunde fant akkurat din bedrift på Internett, hva han søkte på, hvor lenge han var inne på din hjemmeside, hva han gjorde der og når han forlot hjemmesiden. Med andre ord kan vi finne utallige nøkkeltall som er svært nyttig for fremtidige markedsstrategier.

Forhandlinger

Hvert år vil både de eksisterende kanalene du betaler for samt andre kanaler prøve å overbevise deg om å fortsette avtalen eller kjøpe nye tjenester. Nytteverdi tar alle forhandlinger på vegne av våre kunder hvor vi først kartlegger om kanalen gir ønsket effekt før vi videre forhandler på pris. Ofte blir bedrifter presentert fantasipriser som ikke hører hjemme noe sted. Vi forhandler alltid frem de beste løsningene for akkurat din bedrift som sikrer at du får rett produkt til best mulig pris.

ADvise

Trenger du hjelp til annonseutforming eller ønsker du bare en sparringspartner som kan sette nye ideer til verks? Etter mange år i bransjen har vi god kompetanse som kan bidra til å utgjøre den lille forskjellen din bedrift mangler. Kanskje dere bare trenger et friskt pust inn i gjengen som kan sparke opp nye ideer eller komme med klare råd for hvordan en annonse kan bli oppfattet bedre bare ved å gjennomføre små justeringer.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat om hvordan rådgivning fra Nytteverdi kan forandre din hverdag!


Nytteverdi Markedsrådgivning

Søk/SEO

Google

Med dagens teknologi og digitale tjenester blir vi mennesker mer oppsøkende enn hva vi har vært tidligere. Vi blir mer automatisk i metodene vi benytter for å innhente informasjon og et enkelt søk blir en naturlig del av researchprosessen. Bare på Google gjennomføres over 200 millioner søk hver dag og over 90 % av alle søk gjennomføres her. Dette gjør Google til verdens største søkemotor som bedrifter i dagens samfunn ikke kan unngå å ta med i sine strategivurderinger

Adwords

Adwords er Google’s tekstbaserte annonseløsning. Dette er en svært målrettet form for annonsering– hvor du treffer de som er ute etter akkurat det du tilbyr i det øyeblikket de søker! Annonsen din blir skreddersydd til søkeordene du velger og vist øverst eller til høyre for de organiske søkeresultatene. Du betaler heller ikke før forbrukeren faktisk klikker på din annonse og dessuten er alt målbart hvilket betyr at vi enkelt kan se om kampanjen har gitt optimale resultater.

Analyse/Drift

For at deres kampanjer skal skape så mye konverteringer som mulig krever dette en del arbeid bak kulissene. Kontinuerlig testing og analysering av kampanjene er nødvendig for å oppnå best mulig resultat. Våre dyktige utviklere sørger for at dine kampanjer blir rettet mot din målgruppe til best mulig pris per klikk. Gode analyser underveis i kampanjen sørger for at vi optimaliserer og opprettholder resultatnivået.

SEO

I tillegg til Adwords betal-per-klikk annonseringer finnes det også organiske søk på søkemotorer slik som Google, Bing og Yahoo. Å komme høyt opp på lista over gratis-søk er svært verdifullt i og med at en potensiell kunde som søker etter spesifikke tjenester eller produkter starter researchen med de ti første treffene på sitt søk. Her går vi gjennom de store søkemotorene sine strenge regler og krav for å bli prioritert i havet av andre hjemmesider. Organisk SEO sammen med Adwords er en uslåelig kombinasjon for å bli funnet på nett.


Nytteverdi SEO

Sosiale Medier

Sosiale Medier

Sosiale medier øker stadig i både antall medier og brukere. Facebook er idag verdens største sosiale plattform med over 1,2 milliarder aktive brukere hver måned.  3 millioner av disse er nordmenn hvorav 2,2 millioner er innom daglig. Facebook har faktisk blitt norges største mediekanal, større enn NRK og TV2! 70 % av bedrifter har også tatt steget inn i den sosiale verden! Med andre ord; er du ikke der allerede, er det sannelig på tide!

Løsning

Uansett hva ditt formål er legger vi opp en bedriftsprofil på Facebook som er skreddersydd for dine behov. Våre løsninger er både enkle å håndtere for dine kunder samt redigere for deg som bedrift. Dermed slipper dere å gå gjennom flere ledd for å oppdatere profilen.

La oss og våre løsninger hjelpe deg å lykkes i det sosiale universet!

Facebook

Nytteverdi tar hovedsakelig sikte på Facebook da dette er den mest populære plattformen i dag. Med så mange brukere på denne mediekanalen legger dette et fantastisk grunnlag til å nå dine kunder på en ny og spennende måte. Vi produserer profesjonelle bedriftssider som appellerer til det sosiale publikum enten du bare vil informere, eller kanskje selge varer direkte på Facebook!

Spør oss

Mulighetene er mange og bare fantasien setter grenser for hva som er mulig. Vil du synliggjøres kun for det lokale publikum eller vil du kanskje spre ditt budskap lengre ut i horisonten?

Spør oss gjerne om råd og ideer til hvordan du annonserer på best mulig måte!


Nytteverdi Sosiale Medier

Web

Hjemmesider

Med dagens teknologi er internett lett tilgjengelig overalt. Vi mennesker surfer mer enn noen gang enten vi sitter på bussen med mobilen, i sofaen med nettbrettet, eller på jobben foran dataskjermen. I tillegg er vi svært utålmodige og kravstore kunder som helst skal ha informasjonen raskest mulig og gjerne presentert på en innbydende lett forståelig måte. Det heter at en bedrift har 9 sekunders påvirkningskraft på en gjennomsnittlig internettbruker. Det betyr at dersom ikke den brukeren finner informasjonen eller klare å lese ditt budskap innen kort tid, vil en potensiell kunde i verste fall være tapt!

Nytteverdi har dyktige samarbeidspartnere innenfor hjemmesideproduksjon som skreddersyr løsninger tilpasset din bedrift.

SEO

SEO står for Search Engine Optimization. I all hovedsak er dette hvordan søkemotorer på nett plukker opp informasjon og bilder fra din hjemmeside for så å gjøre hjemmesiden din synlig på søk. Dette er en veldig finuerlig prosess som har strenge regler og krav. Våre webutviklere har lang erfaring med å få både gamle og nye nettsider til å vises på første side på Google søk med søkeord som er relevante for din bedrift. Dette er en god investering for din bedrift og det beste av alt er at når jobben er gjort, er søkene gratis!

Grafisk design

Det finnes utallige hjemmesider og mange er dessverre svært like og er triste å se på. Dette kan faktisk også påvirke en potensiell kunde i en kjøpsprosess. Med riktig fargebruk, design og smarte detaljer kan det utgjøre det lille ekstra! Våre samarbeidspartnere er utdannede grafikere og webutviklere som både er kreativ og faglig dyktig som vil bidra til at din hjemmeside skiller seg ut.

Responsiv

I dag surfer vi mer på nettet med mobile plattformer enn via PC. Problemet med dette er at de mobile plattformene naturlig nok har mindre størrelse på skjermbildet. Derfor blir den originale hjemmesiden komprimert slik at den nærmest blir uleselig uten å zoome. Responsivt design vil si at hjemmesiden blir tilpasset alle plattformer slik at informasjonen er lett tilgjengelig uansett skjermstørrelse. Betydningen av responsivitet er derfor i mange tilfeller det som kan utgjøre forskjellen for om en bruker faktisk kan bli en kunde!

Enkelt å redigere

Bedrifter skifter ofte ut eller oppdaterer sitt varesortiment og utvalg av tjenester. Kanskje er det også ansatte som har sluttet eller rett og slett en stor nyhet som trengs å deles. Alle løsningene levert gjennom oss er enkle å redigere for deg som bedrift slik at du slipper flere telefoner frem og tilbake bare for å endre en setning.

Oppfølging/Support

Alt for ofte hører vi setningen; vi skulle ha laget en ny hjemmeside men det har ikke blitt prioritert. Mange bedrifter sliter med å få gjennomført sine hjemmesider fordi tiden ikke strekker til og kreativiteten blomstrer kanskje ikke like lett som før.

Når du kjøper webløsninger gjennom Nytteverdi vil du få god oppfølging fra start til ferdig produkt. I produksjonsprosessen bidrar vi gjerne med ideer og innspill til hvordan din side kan bli best mulig. I tillegg vil webutviklerne gjennomføre flere kontrollpunkter slik at deres endelige hjemmeside blir akkurat slik dere ønsker. Når hjemmesiden er ferdig produsert vil du få årlig support dersom det skulle være spørsmål underveis.


Nytteverdi Web
Ta kontakt i dag og få et uforpliktende tilbud på våre tjenester for din bedrift!