OM OSS I NYTTEVERDI


0
GODE DIALOGER
0
KOPPER KAFFE
0
VITSER FORTALT

HVEM ER VI?


Nytteverdi AS er et nyskapende mediebyrå i Trondheim som skaper morgendagens markedsføring for deg og din bedrift. Med stor kompetanse og et brennende ønske om å oppnå suksess er vi et markedsføringsbyrå du kan stole på!

Lei av slitsomme telefonselgere? Vet du hva dine markedskanaler gir deg bortsett fra en årlig faktura og uforståelig statistikk?

Våre rådgivere hjelper daglig bedrifter med utfordringer som ofte forekommer innenfor markedsføring. Med bred kompetanse og erfaring, blandet med en god dose kreativitet, tør vi påstå at vi kan skape nytteverdi for de aller fleste bedrifter som ønsker å få mer ut av markedspengene. Vår visjon er å dekke kundenes faktiske behov i stedet for å skape dem på forhånd, hvilket bidrar til at kundene får løsninger de har nytte av.

Som makedsføringsbyrå er vår oppgave å skape økt salg eller oppnå bestemte målsettinger for våre kunder. Vårt satsningsfelt er Markedsrådgivning men vi jobber også med kjente merkevarer som Google og Facebook. I tillegg har vi dyktige samarbeidspartnere som leverer moderne og kvalitetsrike hjemmesider skreddersydd for hver enkelt bedrift.

Ved å alltid være oppdatert og proaktiv ut mot markedet sikrer vi at våre kunder blir en del av morgendagens markedskommunikasjon! Ved å velge Nytteverdi AS som samarbeidspartner er din bedrifts markedsføring i trygge hender.0
KREATIVE IDÈER
nytteverdi pil

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om dine muligheter!


KONTAKT


VI ER NYTTEVERDI

Kontakt en av oss for en engasjerende samtale om mulighetene for din bedrift!

Ørjan Ugedal

Rådgiver

Rådgiver

Kontakt Ørjan på telefon 41519746 eller på e-post!Aleksander Midttun

Daglig Leder/Rådgiver

Daglig Leder/Rådgiver

Kontakt Aleksander på telefon 99591817 eller på e-post!RING 99591817

I andre enden treffer du en av våre rådgivere for en hyggelig samtale!