Markedsrådgivning

Markedsføring

Er du lei av slitsomme selgere fulle av lovnader og pågangsmot? Har du kontroll på hvor din bedrift står representert og hvordan dere blir fremstilt på nettet? Vet du egentlig hva de forskjellige katalogene og kanalene gir tilbake annet enn en faktura?

Se for deg en drømmeverden der du kan slippe å snakke med selgere, vite nøyaktig hvilke kanaler du er representert på og samtidig få mer igjen for de pengene du faktisk investerer i markedsføringen. Umulig tenker du kanskje, men snarere tvert i mot. De fleste bedrifter i dag har rådgivere i bank, forsikring, regnskap osv. Hvorfor ikke ha en egen rådgiver innenfor markedsføring?

Nytteverdi AS tilbyr rådgivere med til sammen over 30 års erfaring i mediabransjen og har kompetansebakgrunn fra både katalog og internettmarkedsføring samt varehandelsbransjen. Vi vet hvor vanskelig det kan være å manøvrere seg gjennom jungelen av tilbydere som alle sier det samme. Ettersom bedrifter og bransjer har ulike tjenester og målgrupper, har de også ulike behov. Derfor skreddersyr vi rådgivningspakker som passer akkurat din bedrift. Vi ønsker med andre ord å faktisk dekke dine behov i stedet for å skape dem på forhånd. Med det mener vi at du selv kan bestemme hva du vil bruke oss til slik at du vet hva du får og kun betaler for det du trenger. Vi kaller det rådgivning på din vilkår!

Telefonselgere

Slitsomme selgere på telefon som alle har noe på hjertet er et kjent fenomen. Det kan være både forstyrrende og kostbart for deg som har viktigere ting å gjøre. Som vår kunde har du muligheten til å sende over alle selgere til oss slik at du slipper dette selv. Våre kunder gir oss tilbakemeldinger på at de får merkbart mindre telefoner etter at de kontinuerlig sender over alle selgere til oss. La oss ta selgerne så du kan konsentrere deg om jobben!

Analyse/Trafikkmåling

For å kartlegge bedriftens nåværende markedsføringseffekt gjennomfører vi en digital analyse av din bedrift. Den gir oss bedre innsikt i handlingsmønsteret til dine eksisterende og potensielle kunder. Vi kan for eksempel se hvor en kunde fant akkurat din bedrift på Internett, hva han søkte på, hvor lenge han var inne på din hjemmeside, hva han gjorde der og når han forlot hjemmesiden. Med andre ord kan vi finne utallige nøkkeltall som er svært nyttig for fremtidige markedsstrategier.

Forhandlinger

Hvert år vil både de eksisterende kanalene du betaler for samt andre kanaler prøve å overbevise deg om å fortsette avtalen eller kjøpe nye tjenester. Nytteverdi tar alle forhandlinger på vegne av våre kunder hvor vi først kartlegger om kanalen gir ønsket effekt før vi videre forhandler på pris. Ofte blir bedrifter presentert fantasipriser som ikke hører hjemme noe sted. Vi forhandler alltid frem de beste løsningene for akkurat din bedrift som sikrer at du får rett produkt til best mulig pris.

ADvise

Trenger du hjelp til annonseutforming eller ønsker du bare en sparringspartner som kan sette nye ideer til verks? Etter mange år i bransjen har vi god kompetanse som kan bidra til å utgjøre den lille forskjellen din bedrift mangler. Kanskje dere bare trenger et friskt pust inn i gjengen som kan sparke opp nye ideer eller komme med klare råd for hvordan en annonse kan bli oppfattet bedre bare ved å gjennomføre små justeringer. Gjennom kontinuerlige oppfølgingsmøter i løpet av året og god kompetanseoverføring sikrer vi at din bedrift er best mulig rustet for fremtidig markedsføring

Interessant? Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat!


Nytteverdi Markedsrådgivning

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om rådgivning fra oss!