Annonsering på Google

Søk/SEO

Google

Annonsering på Google er noe av det mest målrettede du kan få innenfor markedsføring. Med dagens teknologi og digitale tjenester blir vi mennesker mer oppsøkende enn hva vi har vært tidligere. Vi blir mer automatisk i metodene vi benytter for å innhente informasjon og et enkelt søk blir en naturlig del av researchprosessen. Bare på Google gjennomføres over 200 millioner søk hver dag og over 90 % av alle søk gjennomføres her. Dette gjør Google til verdens største søkemotor som bedrifter i dag ikke kan unngå i sin markedsføring.

Google Adwords

Adwords er Google’s tekstbaserte annonseløsning. Dette er en svært målrettet form for annonsering– hvor du treffer de som er ute etter akkurat det du tilbyr i det øyeblikket de søker! Annonsen din blir skreddersydd til søkeordene du velger og vist øverst eller til høyre for de organiske søkeresultatene. Du betaler heller ikke før forbrukeren faktisk klikker på din annonse og dessuten er alt målbart hvilket betyr at vi enkelt kan se om kampanjen har gitt optimale resultater.

Analyse/Drift

For at deres kampanjer skal skape så mye konverteringer som mulig krever dette en del arbeid bak kulissene. Kontinuerlig testing og analysering av kampanjene er nødvendig for å oppnå best mulig resultat. Våre dyktige utviklere sørger for at dine kampanjer blir rettet mot din målgruppe til best mulig pris per klikk. Gode analyser underveis i kampanjen sørger for at vi optimaliserer og opprettholder resultatnivået.

SEO

I tillegg til Adwords betal-per-klikk annonseringer finnes det også organiske søk på søkemotorer slik som Google, Bing og Yahoo. Å komme høyt opp på lista over gratis-søk er svært verdifullt i og med at en potensiell kunde som søker etter spesifikke tjenester eller produkter starter researchen med de ti første treffene på sitt søk. Her går vi gjennom de store søkemotorene sine strenge regler og krav for å bli prioritert i havet av andre hjemmesider. Organisk SEO sammen med Adwords er en uslåelig kombinasjon for å bli funnet på nett.


Nytteverdi SEO

Ta kontakt for en uforpliktende samtale angående synlighet på Google!