Annonsering på Facebook

Sosiale Medier

Sosiale Medier

Sosiale medier øker stadig i både antall medier og brukere. Facebook er idag verdens største sosiale plattform med over 1,2 milliarder aktive brukere hver måned.  3,1 millioner av disse er nordmenn hvorav 2,4 millioner er innom daglig. Facebook har faktisk blitt Norges største mediekanal, større enn NRK og TV2! 70 % av bedrifter har også tatt steget inn i den sosiale verden! Med andre ord; er du ikke der allerede, er det sannelig på tide!

Annonsering på Facebook

Annonsering på Facebook er en helt fantastisk og ny måte og nå ut til både eksisterende og potensielle kunder på. Her vil man også takket være nøkkelinformasjonen som brukerne oppgir sørge for en utrolig målrettet annonsering.Uansett hva ditt formål er legger vi opp en bedriftsprofil på Facebook som passer dine behov. Vi skreddersyr løsninger enten du ønsker å annonsere for å skape mer aktivitet, eller bare trenger hjelp til å drifte din eksisterende profil.

La oss og våre løsninger hjelpe deg å lykkes i det sosiale universet!

Facebook

Nytteverdi tar hovedsakelig sikte på Facebook da dette er den mest populære plattformen i dag. Med så mange brukere på denne plattformen legger dette et fantastisk grunnlag til å nå dine kunder på en ny og spennende måte. Som med all annen markedsføring har også Facebook-annonsering en kostnad. Fordelen er at dette fremdeles er rimelig sammenlignet med f.eks avis eller lignende. Tar man med i regnestykket at man her får kundens oppmerksomhet «for evig og alltid» etter at kampanjen er ferdig har dette en ekstrem høy markedsverdi. Man kan på mange måter sammenligne en facebook-profil med en kundeklubb der du når ut til alle dine følgere for hvert innlegg hvor man enkelt kan oppfordre til ønsket aktivitet.

 Uansett om du bare vil bruke Facebook til å informere, eller kanskje selge varer direkte på Facebook, har vi riktig strategi og produkt for deg!

Spør oss

Mulighetene er mange og bare fantasien setter grenser for hva som er mulig. Vil du synliggjøres kun for det lokale publikum eller vil du kanskje spre ditt budskap lengre ut i horisonten?

Spør oss gjerne om råd og ideer til hvordan du annonserer på best mulig måte!


Nytteverdi Sosiale Medier

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale angående sosiale medier!